• ABSORPTION CHILLER / HEAT PUMP
  • AIR COOLED CONDENSER / DRY COOLING TOWER
  • HEAT EXCHANGER
  • PRODUCTS

Babagan Kita

SHUANGLIANG ECO-ENERGY SYSTEMS CO., LTD

Kanthi misi hemat energi, pangurangan emisi, lan ramah lingkungan, Shuangliang wis mbahas babagan eksplorasi lan inovasi wiwit didegake ing taun 1982. Sajrone 40 taun, iki berkembang dadi industri integral kanthi telung sistem hemat energi, hemat banyu lan perlindungan lingkungan, kalebu: sistem penyejuk udara pusat penyerapan LiBr, sistem pemanfaatan limbah industri, sistem pemulihan panas limbah pompa penyerapan, sistem pemulihan panas kondensasi gas, sistem CCHP, sistem pendingin udara asupan, sistem pertukaran panas sing efisien, sistem pendinginan garing , sistem pendinginan banyu sirkulasi industri, sistem manajemen asap putih lan kabut, sistem tungku pengurangan polysilicon, lan liya-liyane. Shuangliang uga kalebu energi cerdas, kalebu: transformasi hemat energi, manajemen operasi lan pangopènan lan manajemen energi kontrak. Ing taun 2003, Shuangliang Eco-Energy (SH 600481) kacathet ing Bursa Efek Shanghai.

Liwat 40 Taun

NGALAMI ENERGI & SAVING AIR

NINGKATKAN LINGKUNGAN URIPE MANUNGSA, NGANGGO ROHANI URIPE MANUNGSA, LAN NINGKATAKE KUALITAS URIPE MANUNGSA

Watch Video

Bintang dening

10
1
12
6
3
4
8
11
13
5
2
7
9