Chiller Listrik / Pompa Panas

  • Series of Magnetic Bearing Centrifugal Chiller

    Seri Chiller Centrifugal Bearing Magnetik

    Efisiensi Magnetic Bearing Centrifugal Inverter Chiller, dilengkapi kompresor inverter sentrifugal magnetik maju, IPLV kanggo memenuhi 10 utawa luwih, konsumsi daya 40% -50% kurang dibandhingake karo sekrup utawa chiller sentrifugal konvensional.
  • Water-cooled centrifugal type chiller heat pump

    Pompa panas chiller jinis sentrifugal sing adhem banyu

    Gunakake kompresor sentrifugal semi-hermetik efisiensi tinggi, frekuensi tetep utawa kontrol inverter, IPLV chiller sentrifugal inverter sing adhem banyu bisa nyukupi sarat Kelas 1 Standar Energi China. Suhu outlet Pompa Panas Sumber Air Sentrifugal paling dhuwur Model Model Suhu Dhuwur) bisa 72 ℃.
  • Screw Chiller

    Sekrup Chiller

    Alat pendingin sekrup sing digawe adhem banyu , nggunakake kompresor sekrup kembar semi-hermetik efisiensi dhuwur, frekuensi tetep utawa kontrol inverter , IPLV chiller sekrup inverter sing digawe adhem banyu memenuhi persyaratan Kelas 1 Energi Standar ing China. Suhu outlet Pompa Panas Sumber Air Sekrup paling dhuwur Model Model Suhu Dhuwur bisa 82 ℃.