Teknologi Penyerapan Lithium Bromide

Katrangan singkat:

Shuangliang duwe luwih saka 30.000 peralatan hemat energi lan nglindhungi lingkungan ing operasi stabil ing saindenging jagad, disebarake ing macem-macem bidang kayata perdagangan, fasilitas umum, industri, lan produk sing diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.


Detail Produk

Tag Produk

Teknologi Penyerapan Lithium Bromide
Meh 40 taun pengalaman ing R&D lan pabrik peralatan hemat energi
R&D peralatan pendingin / pompa panas kanthi skala gedhe lan basis manufaktur
Peserta ngrumusake chiller penyerapan lithium bromide / pompa panas standar nasional
Nyenyet udara lan COP sing misuwur ing industri

Shuangliang duwe luwih saka 30.000 hemat energi lan peralatan perlindungan lingkungan ing operasi stabil ing saindenging jagad, disebarake ing macem-macem bidang kayata perdagangan, fasilitas umum, industri, lan produk sing diekspor nganti luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

image1

 

Fitur Produk
Teknologi utama wis digunakake kanggo mesthekake
 kinerja chiller unggul

1.     Loro Pompa lan tanpa Nozel Semprot
Susun kiwa-tengen-tengen: absorber-evaporator-absorber;
Penyerap nganggo piring sing netes tinimbang nozel semprotan;
Aja nyuda kapasitas pendinginan;
Suwene umur operasi chiller.

image2

2.     Distribusi Refrigerant Kanthi Pelat Dripping ing Evaporator
Pemanfaatan area transfer panas sing efisien;
Ngurangi kekandelan film cair;
Nambah efisiensi operasi;
Ngurangi konsumsi daya pompa pendingin.
3.     Tabung Kualitas Tinggi lan Pangaturan Arus Dioptimalake ing Evaporator
Mesthekake distribusi efek transfer panas;
Nambah efisiensi transfer panas.
4.     Teknologi Transfer Panas
Priksa manawa operasi luwih aman lan ngluwihi siklus urip;
Efisiensi transfer panas luwih dhuwur 93,5%.
5.     Teknologi Anti Pembekuan
Tabung Evaporator dilindhungi saka beku. Iki diwujudake kanthi nglumpukake banyu adhem saka kondensor ing ruangan ngisor penguap, banjur dipompa menyang piring sing ngecet. Kanthi mangkono proses dripping lemari es bakal mandheg langsung yen pompa pendingin mati.
6.     Aliran Solusi Serial
Bebas saka kristalisasi lan nyuda korosi;
Nambah keandalan lan éling kontrol chiller sing tepat.

image3

7.     Sistem Pembersih Gas sing ora kondensasi
Inlet udara piranti purging disusun ing njero unit kasebut kanggo njamin kinerja nyedhot udara paling optimal.
8.     Sistem Pembuangan Auto Gas sing ora kondensasi
Kontrol wiwitan lan penutupan katup solenoid sing diaktifake kanthi tekanan dhuwur lan setelan tekanan rendah saka silinder pembersih otomatis, saengga wiwitan / mandeg pompa vakum lan debit gas diwujudake.
9.     SL Remote
Sistem pemantauan jarak jauh SL dibangun adhedhasar server internal Shuangliang, lan pangguna bisa gampang ngunjungi situs web kanthi akun lan sandhi sing didaftar sing bener kanggo nggoleki informasi chiller.
Fungsi: pengumpulan data, ngawasi online, panyimpenan data lan manajemen, analisis data lan diagnosis ahli, peringatan dini kesalahan lan kabar weker.

Kabeh teknologi paten lan canggih iki nggawe operasi luwih efisien, andal lan luwih gampang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: