Publisitas masarakat saben dinane

Bubar kasebut, People's Daily - koran pamrentah sing paling bergengsi ing China, kaping pindho muji Shuangliang Group babagan langkah-langkah inovatif sing ditindakake kanggo nglawan coronavirus lan resume kerja.

Sawise pecah COVID-19, Shuangliang nggunakake Sistem Operasi & Pangopènan Cerdas (IOMS) eksklusif kanggo ngresiki lan sterilisasi sistem pendingin udara pusat lan sistem ventilasi ing wilayah sing padhet. Syarat kebersihan pabrik kabeh diangkat dadi level paling dhuwur. Kabeh langkah kasebut nyumbang produksi lan pangiriman nalika menehi kesehatan kabeh staf.

'Mbalik nyambut gawe dudu repetisi jaman biyen, nanging langkah menyang kualitas sing luwih dhuwur', Ketua Mr Miao Wenbin ujar, 'Shuangliang berencana investasi luwih akeh puluhan yuta lokakarya digital lan upgrade produk kanggo mbangun ekosistem Internet industri taun iki . '

微信图片_20200414131240

1


Wektu kiriman: Apr-15-2020