Seri Chiller Centrifugal Bearing Magnetik

Katrangan singkat:

Efisiensi Magnetic Bearing Centrifugal Inverter Chiller, dilengkapi kompresor inverter sentrifugal magnetik maju, IPLV kanggo memenuhi 10 utawa luwih, konsumsi daya 40% -50% kurang dibandhingake karo sekrup utawa chiller sentrifugal konvensional.


Detail Produk

Tag Produk

Seri saka Magnetic Bearing Centrifugal Chiller
Efisiensi Magnetic Bearing Centrifugal Inverter Chiller, dilengkapi kompresor inverter sentrifugal magnetik maju, IPLV kanggo memenuhi 10 utawa luwih, konsumsi daya 40% -50% kurang dibandhingake karo sekrup utawa chiller sentrifugal konvensional.
1. Pendingin Centrifugal Bearing Magnetic Cooled Inverter
sgsrgsr

Karakteristik
1, Kompresor Inverter Centrifugal Bearing Magnetic Advanced
2) IPLV dadi 10 utawa luwih dhuwur
3, ngirit konsumsi daya 40% -50% dibandhingake karo sekrup utawa chiller sentrifugal konvensional
4 compress kompresor tanpa minyak, ora ana degradasi kapasitas pendinginan
5-swara kurang, saiki kurang wiwitan
6) Regulasi Kapasitas kisaran 10% -100%

2. Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller Type Modular Type)

image2

Karakteristik
1, Kompresor Inverter Centrifugal Bearing Magnetic Advanced
2) IPLV kanggo nyukupi persyaratan Level 1 Standar Efisiensi Energi nasional China
Konsumsi daya 3) 30% -40% dibandhingake karo chiller listrik konvensional
4 compress kompresor tanpa minyak, ora ana degradasi kapasitas pendinginan
5-swara kurang, saiki kurang wiwitan
6) wilayah sing dikuwasani 1m2, bobote luwih saka siji ton , kombinasi ing pirang-pirang set sing kasedhiya
3.     Magnetik prewangan pendingin nguap

image3

Karakteristik
1, Kompresor Inverter Centrifugal Bearing Magnetic Advanced
2) SCOP kabeh ruangan chiller nganti 5.04
Konsumsi daya 3) 40% -50% dibandhingake karo chiller listrik konvensional
4 compress kompresor tanpa minyak, ora ana degradasi kapasitas pendinginan
5 noise swara kurang, saiki kurang wiwitan
6 installation instalasi ruangan, nyimpen ruangan ruangan sing dikuasai
 
4.     Udara digawe adhem Magnetic Bearing Centrifugal Chiller
image4
Karakteristik
1, Kompresor Inverter Centrifugal Bearing Magnetic Advanced
2) IPLV 5.1-5.2
3) Ngirit 40 ~ 50% konsumsi daya yen dibandhingake karo pendingin udara adhem sing biasa
4 compress kompresor tanpa minyak, ora ana degradasi kapasitas pendinginan
5 noise swara kurang, saiki kurang wiwitan
6 installation instalasi ruangan, nyimpen ruangan ruangan sing dikuasai
 

———————————————————————————————————————————————————— ——————————————————

 

Kasus Khas
1.   Hotel Internasional Jiangyin
Water Cooled Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Pendingin : 2813KW
Inlet / Outlet Banyu Dingin : 12/7 ℃
Saluran banyu / outlet banyu adhem : 32/37 ℃
image5

2.   Rumah Sakit Wong ing Taixing  
Water Cooled Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Pendingin : 3520KW
Saluran / outlet banyu adhem : 12/7 ℃
Saluran banyu / outlet banyu adhem : 32/37 ℃

image6

3.   Pamrentah Kota Jiangyin
Water Cooled Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Pendingin : 2285KW
Inlet / Outlet Banyu Dingin : 12/7 ℃
Saluran banyu / outlet banyu adhem : 32/37 ℃

image7


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: