• ABSORPTION CHILLER / HEAT PUMP
  • AIR COOLED CONDENSER / DRY COOLING TOWER
  • HEAT EXCHANGER
  • PRODUCTS

За нас

ШУАНГЛИЈАНГ ЕКО-ЕНЕРГЕТСКИ СИСТЕМИ СД., ДОО

Со мисијата на заштеда на енергија, намалување на емисиите и еколошка средина, Шуанглианг се посвети на истражување и иновации од нејзиното основање во 1982 година. Скоро 40 години, таа се разви во интегрирана индустрија со три главни системи за заштеда на енергија, заштеда на вода и заштита на животната средина, вклучително: Централен систем за климатизација на апсорпција на LiBr, систем за искористување на топлинска енергија од индустриски отпад, систем за апсорпција на топлинска пумпа за отпад, систем за обновување на топлина со кондензација на димни гасови, систем CCHP, систем за ладење на влезниот воздух, ефикасен систем за размена на топлина, систем за суво ладење , систем за ладење со циркулирачка вода за вода, систем за управување со бел чад и магла, систем за печка за намалување на полилициум, итн Во меѓувреме, Шуанглианг исто така вклучува и паметна енергија, вклучувајќи: трансформација за заштеда на енергија, управување со работење и одржување и управување со договорот за енергија. Во 2003 година, Шуанглианг еко-енергија (Ш 600481) беше котирана на Шангајската берза.

Над 40 години

Експерт за заштеда на енергија и вода

ПОДОБРУВАЈТЕ ЈА ИВОТНАТА ИВОТНА ИВОТНА СРЕДИНА, ПРОШИРЕТЕ го ПРОСТОРОТ ЗА ЧОВЕКОВ LИВЕЕЕ И ПРОДОЛУВАЈТЕ ГО КВАЛИТЕТОТ НА HИВОТОТ НА ЧОВЕКОВ

Гледај Видео

Одбрани од

10
1
12
6
3
4
8
11
13
5
2
7
9