Јавност на дневно на луѓето

Неодамна, Народниот дневен весник - најпрестижниот владин весник, двапати ја пофали групата Шуанглианг за иновативните мерки преземени во борбата против коронавирусот и продолжувањето на работата.

По избувнувањето на КОВИД-19, Шуанглианг го искористи ексклузивниот систем за интелигентни операции и одржување (IOMS) за далечинско чистење и стерилизација на централниот систем за климатизација и вентилација во густо населените области. Барањата за целосна хигиена во фабриките беа подигнати на највисоко ниво. Сите мерки во голема мера придонесоа за производство и испорака, притоа осигурувајќи го здравјето на сите вработени.

„Враќањето на работа не е повторување на минатото, туку потег кон повисок квалитет“, рече претседателот г. Миао Венбин, „Шуанглијанг планира понатаму да инвестира десетици милиони во дигитални работилници и надградби на производи за изградба на индустриски екосистем на Интернет оваа година "

微信图片_20200414131240

1


Време на објавување: 15-ти април-20-2020 година