Серија центрифугален чилер со магнетно носење

Краток опис:

Високо ефикасен центрифугален инвертер чилер со магнетно носење, опремен со напреден компресор со магнетно носење центрифугален инвертер, IPLV што одговара на 10 или повеќе, 40% -50% потрошувачка на енергија помалку во споредба со завртката или конвенционалниот центрифугален чилер.


Детали за производот

Ознаки на производот

Серија на Центрифугален чилер со магнетно лежиште
Високо ефикасен центрифугален инвертер чилер со магнетно носење, опремен со напреден компресор со магнетно носење центрифугален инвертер, IPLV што одговара на 10 или повеќе, 40% -50% потрошувачка на енергија помалку во споредба со завртката или конвенционалниот центрифугален чилер.
1. Центрифугален чилер со инвертер со магнетно лежиште со вода ладен
sgsrgsr

Карактеристики
1) Напреден компресор со центрифугален инвертер со магнетно носење
2) IPLV да биде 10 или повеќе
3) заштедете 40% -50% потрошувачка на енергија во споредба со завртката или конвенционалниот центрифугален чилер
4 comp компресор без масло , нема деградација на капацитетот за ладење
5) низок шум , ниска почетна струја
6) Опсег на регулирање на капацитетот 10% -100%

2. Центрифугален чилер со инвертер со магнетно носење (модуларен тип

image2

Карактеристики
1) Напреден компресор со центрифугален инвертер со магнетно носење
2) IPLV да ги исполни условите од Ниво 1 од националниот Кина стандард за енергетска ефикасност
3) 30% -40% потрошувачка на енергија во споредба со конвенционалниот електричен чилер
4 comp компресор без масло , нема деградација на капацитетот за ладење
5) низок шум , ниска почетна струја
6) окупирана површина 1м2 , тежи над еден тон , комбинација во повеќе достапни комплети
3     Чилер за ладење со магнетно лежиште

image3

Карактеристики
1) Напреден компресор со центрифугален инвертер со магнетно носење
2) SCOP на целата чилер-соба да достигне 5,04
3) 40% -50% потрошувачка на енергија во споредба со конвенционалниот електричен чилер
4 comp компресор без масло , нема деградација на капацитетот за ладење
5) низок шум , ниска почетна струја
6 installation инсталација на отворено , заштедете ја зафатената површина на просторијата за разладување
 
4     Ладен ладилник со магнетно лежиште центрифугален тип
image4
Карактеристики
1) Напреден компресор со центрифугален инвертер со магнетно носење
2) IPLV 5.1-5.2
3) Заштедете 40 ~ 50% потрошувачка на енергија во споредба со конвенционалниот чилер со воздушно ладење
4 comp компресор без масло , нема деградација на капацитетот за ладење
5) низок шум , ниска почетна струја
6 installation инсталација на отворено , заштедете ја зафатената површина на просторијата за разладување
 

————————————————————————————————————————————————————————————————— ——————————————————

 

Типичен случај
1   Интернационален хотел во ianиангин
Инвертер со центрифугален чилер со магнетно лежиште со вода ладен
Капацитет на ладење 13 2813KW
Влез / Излез на изладена вода / 12/7
Влез / Излез на вода за ладење : 32/37
image5

2   Народна болница во Тајксинг  
Инвертер со центрифугален чилер со магнетно лежиште со вода ладен
Капацитет на ладење : 3520KW
Влез / излез на изладена вода / 12/7
Влез / Излез на вода за ладење : 32/37

image6

3   Општинска влада на ianиангин
Инвертер со центрифугален чилер со магнетно лежиште со вода ладен
Капацитет на ладење 85 2285KW
Влез / Излез на изладена вода / 12/7
Влез / Излез на вода за ладење : 32/37

image7


  • Претходно:
  • Следно: