• ABSORPTION CHILLER / HEAT PUMP
  • AIR COOLED CONDENSER / DRY COOLING TOWER
  • HEAT EXCHANGER
  • PRODUCTS

Rreth Nesh

SISTEMET ECO-ENERGJIA SHUANGLIANG CO, LTD

Me misionin e kursimit të energjisë, zvogëlimit të emisioneve dhe mjedisit miqësor, Shuangliang i është përkushtuar kërkimit dhe inovacionit që nga themelimi i saj në 1982. Gati 40 vjet, ajo është zhvilluar në një industri të integruar me tre sisteme kryesore të kursimit të energjisë, kursimit të ujit dhe mbrojtja e mjedisit, duke përfshirë: sistemin qendror të kondicionimit të përthithjes LiBr, sistemin e shfrytëzimit të nxehtësisë industriale të mbeturinave, sistemin e rigjenerimit të nxehtësisë së mbeturinave të pompës së nxehtësisë, sistemin e rikuperimit të nxehtësisë së kondensimit të gazit të shkarkuar, sistemin CCHP, sistemin e ftohjes së ajrit të marrjes, sistemin efiçent të shkëmbimit të nxehtësisë, sistemin e ftohjes së thatë , sistemi i ftohjes industriale të ujit me qarkullim, sistemi i menaxhimit të tymit të bardhë dhe mjegullës, sistemi i furrës me reduktim polilikoni, etj. Ndërkohë, Shuangliang gjithashtu përfshin energji inteligjente, duke përfshirë: transformimin e kursimit të energjisë, menaxhimin e funksionimit dhe mirëmbajtjes dhe menaxhimin e energjisë së kontratës. Në vitin 2003, Shuangliang Eco-Energy (SH 600481) u rendit në Bursën e Shangait.

Mbi 40 vjet

EKSPERT P ONR RUAJTJEN E ENERGJIS & DHE UJIT

P IRMIRVESOJN EN MJEDISIN E JETS NJERZORE, ZGJERONI HAPACESIRN E JETS NJERZORE, DHE RRITURI CILALSIN OF E JETS NJERZORE

Shiko Video

I veçuar nga

10
1
12
6
3
4
8
11
13
5
2
7
9