Teknologjia e thithjes së bromurit të litiumit

Përshkrim i shkurtër:

Shuangliang ka më shumë se 30,000 pajisje për kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit në funksionim të qëndrueshëm në të gjithë botën, të shpërndara në fusha të ndryshme si tregtia, objektet publike, industria dhe produktet eksportohen në më shumë se 100 vende dhe rajone të botës.


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Teknologjia e thithjes së bromurit të litiumit
Gati 40 vjet përvojë në R&D dhe prodhimin e pajisjeve që kursejnë energji
R&D dhe baza prodhuese e pajisjeve të ftohjes / pompës së nxehtësisë në shkallë të gjerë
Pjesëmarrës në formulimin e standardit kombëtar të chiller / pompë nxehtësie të përthithjes së bromurit litium të Kinës
Shtrëngim i lartë i ajrit dhe COP që udhëheq industrinë

Shuangliang ka më shumë se 30,000 kursim të energjisë dhe pajisje për mbrojtjen e mjedisit në funksionim të qëndrueshëm në të gjithë botën, të shpërndara në fusha të ndryshme si tregtia, objektet publike, industria dhe produktet eksportohen në më shumë se 100 vendet dhe rajonet në të gjithë botën.

image1

 

Karakteristikat e produktit
Teknologjia kryesore është përdorur për të siguruar
 performanca superiore e chiller

1     Dy pompa dhe pa hundë spërkatëse
Marrëveshja majtas-mes-djathtas: thithës-avullues-thithës;
Thithës me pllaka pikuese në vend të grykave të llakut;
Shmangni uljen e kapacitetit ftohës;
Zgjatni jetën e funksionimit të ftohësit.

image2

2     Shpërndarja e ftohësit duke pikuar pllakat në avullues
Shfrytëzimi efikas i zonës së transferimit të nxehtësisë;
Ulni trashësinë e filmit të lëngët;
Përmirësoni efikasitetin e funksionimit;
Ulni konsumin e energjisë së pompës së ftohësit.
3     Tubat me Cilësi të Lartë dhe Rregullimi i Rrjedhës së Optimizuar në Avullues
Siguroni shpërndarjen e barabartë të efektit të transferimit të nxehtësisë;
Rritni efikasitetin e transferimit të nxehtësisë.
4     Teknologjia e transferimit të nxehtësisë
Të sigurojë funksionim më të sigurt dhe cikël zgjatës të jetës;
Efikasitet më i lartë i transferimit të nxehtësisë prej 93.5%.
5     Teknologjia kundër ngrirjes
Tubat e avulluesit mbrohen nga ngrirja. Realizohet duke mbledhur ujin ftohës nga kondensatori në dhomën e poshtme të avulluesit, dhe më pas derdhet në pllakat pikuese. Kështu që procesi i pikimit të ftohësit do të ndalet menjëherë nëse pompa e ftohësit do të ndizet.
6     Rrjedha Seriale e Zgjidhjes
Pa kristalizim dhe zvogëluar korrozionin;
Përmirësoni besueshmërinë dhe realizoni kontroll të saktë të ftohësit.

image3

7     Sistemi i pastrimit të gazit jo-kondensues
Hyrjet e ajrit të pajisjes pastruese të rregulluara brenda njësisë për të siguruar një performancë optimale të thithjes së ajrit.
8     Sistemi i Shkarkimit Automatik të Gazit jo-kondensues
Kontrolloni fillimin dhe fikjen e valvulës solenoide e cila aktivizohet nga cilësimet e presionit të lartë dhe presionit të ulët të cilindrit të pastrimit automatik, kështu realizohen automatikisht startimi / ndalimi i pompës vakum dhe shkarkimi i gazit.
9     Remote SL
Sistemi i largët i monitorimit SL është ndërtuar bazuar në serverat e brendshëm Shuangliang, dhe përdoruesit mund të vizitojnë lehtësisht përmes faqes në internet me llogarinë dhe fjalëkalimin e duhur të regjistruar për të parë informacionin e ftohësit.
Funksionet: mbledhja e të dhënave, monitorimi në internet, ruajtja dhe menaxhimi i të dhënave, analiza e të dhënave dhe diagnoza e ekspertëve, paralajmërimi i hershëm i defektit dhe njoftimi i alarmit.

Të gjitha këto teknologji të patentuara dhe të përparuara e bëjnë operacionin më efikas, të besueshëm dhe më të lehtë.


  • E mëparshme:
  • Tjetra: