Publiciteti i ditës së njerëzve

Kohët e fundit, Gazeta më prestigjioze e qeverisë Daily Daily - China, dy herë vlerësoi Shuangliang Group për masat inovative të marra në luftimin e koronavirusit dhe rifillimin e punës.

Pas shpërthimit të COVID-19, Shuangliang përdori sistemin ekskluziv të operacioneve inteligjente dhe mirëmbajtjes (IOMS) për të pastruar dhe sterilizuar në distancë sistemin qendror të kondicionimit të ajrit dhe ventilimit në zonat me popullsi të dendur. Kërkesa e plotë për higjienën e fabrikës u ngrit në nivelin më të lartë. Të gjitha masat kontribuan shumë në prodhimin dhe shpërndarjen duke siguruar shëndetin e të gjithë stafit.

'Kthimi në punë nuk është një përsëritje e së kaluarës, por një lëvizje drejt një cilësie më të lartë', tha Kryetari Z. Miao Wenbin, 'Shuangliang planifikon të investojë më tej dhjetëra miliona në punëtori dixhitale dhe azhurnime të produkteve për të ndërtuar një ekosistem industrial të Internetit këtë vit . '

微信图片_20200414131240

1


Koha e postimit: Prill-15-2020