• ABSORPTION CHILLER / HEAT PUMP
  • AIR COOLED CONDENSER / DRY COOLING TOWER
  • HEAT EXCHANGER
  • PRODUCTS

Tentang Kami

SHUANGLIANG ECO-ENERGY SYSTEMS CO., LTD

Kalayan misi hemat energi, réduksi émisi, sareng ramah lingkungan, Shuangliang parantos bakti dina éksplorasi sareng inovasi ti saprak didirikeun taun 1982. Ampir 40 taun, éta parantos ngembangkeun janten industri terpadu kalayan tilu sistem hemat énergi utama, hemat cai sareng perlindungan lingkungan, kalebet: sistem panyerepan udara pusat LiBr, sistem pemanfaatan limbah industri, sistem pompa panas limbah pompa panyerepan, sistem pamulihan panas kondensasi gas, sistem CCHP, sistem pendingin udara asupan, sistem pertukaran panas anu efisien, sistem pendinginan garing , Sistem pendinginan cai sirkulasi industri, haseup bodas sareng sistem manajemen kabut, sistem tungku pangurangan polysilicon, jst. Samentawis éta, Shuangliang ogé ngalibatkeun énergi pinter, kalebet: transformasi hemat énergi, manajemén operasi sareng perawatan sareng manajemén énergi kontrak. Dina 2003, Shuangliang Eco-Energy (SH 600481) didaptarkeun di Bursa Saham Shanghai.

Langkung 40 Taun

Ahli kana énergi & hemat cai

NINGKATKEUN Lingkungan Hirup Manusa, Ngalegaan rohangan hirup manusa, sareng ningkatkeun kualitas hirup manusa

Lalajo Pidéo

Unggulan Ku

10
1
12
6
3
4
8
11
13
5
2
7
9