Téhnologi nyerep Litium Bromida

Pedaran pondok:

Shuangliang ngagaduhan langkung ti 30,000 alat hemat energi sareng perlindungan lingkungan dina operasi anu stabil di panjuru dunya, disebarkeun dina sababaraha bidang sapertos perdagangan, fasilitas umum, industri, sareng produk anu diekspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di seluruh dunya.


Detil Produk

Tanda Produk

Téhnologi nyerep Litium Bromida
Ampir 40 taun pangalaman dina P&P sareng manufaktur alat-alat hemat energi
Alat-alat kulkas / pompa panas skala ageung R&D sareng basis manufaktur
Pamilon dina nyusun lomerium bromide Cina's chiller nyerep / pompa panas standar nasional
Tinggi hawa-ketang sareng industri-ngarah COP

Shuangliang gaduh langkung ti 30.000 hemat energi sareng alat perlindungan lingkungan dina operasi anu stabil di panjuru dunya, disebarkeun dina sababaraha bidang sapertos perdagangan, fasilitas umum, industri, sareng produk anu diekspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah saalam dunya.

image1

 

Fitur Produk
Téknologi utama parantos dianggo pikeun mastikeun yén
 kinerja unggul tina chiller

1.     Dua Pompa sareng tanpa Nozzles Semprot
Susunan kénca-Tengah-Katuhu: nyerep-épaporator-nyerep;
Ngalenyepan ku piring anu ngeclak tibatan nozel semprot;
Hindarkeun turunna kapasitas tiis;
Manjangan umur operasi chiller.

image2

2.     Distribusi Kulkas ku Ngadamel Pelat dina Evaporator
Garapan anu épisién pikeun area mindahkeun panas;
Ngurangan ketebalan pilem cair;
Ningkatkeun efisiensi operasi;
Ngurangan konsumsi listrik tina pompa kulkas.
3.     Tabung Berkualitas Tinggi sareng Pangaturan Aliran Dioptimalkeun dina Evaporator
Pastikeun sebaran épék transfer panas;
Ningkatkeun efisiensi mindahkeun panas.
4.     Panas Téhnologi Mindahkeun
Mastikeun operasi anu langkung aman sareng manjangan siklus kahirupan;
Efisiensi mindahkeun panas langkung luhur 93.5%.
5.     Téhnologi Anti-Katirisan
Tabung évaporator dijaga tina katirisan. Éta diwujudkeun ku ngempelkeun cai tiis tina kondensor dina rohangan handapeun évaporator, teras dipompa kana piring anu ngeclak. Maka prosés nitis refrigerant bakal dieureunkeun langsung upami pompa pendingin dihurungkeun.
6.     Aliran Serial tina Solusi
Bébas tina kristalisasi sareng ngirangan korosi;
Ningkatkeun reliabiliti sareng sadar kontrol tepat tina chiller.

image3

7.     Sistem Purging Gas anu henteu tiasa kondensasi
Inlet hawa alat purging disusun dina jero unit pikeun mastikeun kinerja sedot udara anu optimal.
8.     Sistem Pembuangan Otomatis Gas Non-kondénsasi
Ngadalikeun ngamimitian sareng mareuman klep solenoid anu diaktipkeun ku tekanan tinggi sareng setélan tekanan rendah tina silinder pembersihan otomatis, sahingga otomatis ngamimitian / ngeureunkeun pompa vakum sareng debit gas diwujudkeun.
9.     SL Jauh
Sistem monitoring SL Jauh diwangun dumasar kana server internal Shuangliang, sareng pangguna tiasa sacara gampil nganjang ngalangkungan halaman wéb kalayan akun sareng kecap akses anu leres pikeun nempoan inpormasi chiller.
Fungsi: ngumpulkeun data, ngawaskeun online, neundeun data sareng manajemén, nganalisis data sareng diagnosis ahli, peringatan dini sareng béwara alarm.

Sadaya téknologi anu dipaténkeun sareng canggih ieu ngajantenkeun operasi langkung épisién, dipercaya sareng gampang.


  • Saméméhna:
  • Teras: