Publisitas jalma sapopoé

Anyar-anyar ieu, People's Daily - koran koran pamaréntah anu paling bergengsi, dua kali muji Shuangliang Group ngeunaan langkah-langkah inovatif anu dilakukeun dina merangan coronavirus sareng neraskeun padamelan.

Saatos wabah COVID-19, Shuangliang ngamanpaatkeun Sistem Operasi & Pangropéa anu Ekslusif (IOMS) pikeun ngabersihan sareng ngabéréskeun sistem AC sareng sistem ventilasi pusat di daérah anu padet. Persyaratan kebersihan pabrik sadayana diangkat ka tingkat luhur. Sadaya tindakan ageung masihan sumbangan pikeun produksi sareng pangiriman bari mastikeun kasihatan sadaya padamel.

"Balik damel sanés pengulangan jaman baheula, tapi gerakan ka arah kualitas anu langkung luhur", Pupuhu Mr. Miao Wenbin nyarios, "Shuangliang ngarencanakeun pikeun langkung nanem modal puluhan jutaan di bengkel digital sareng pembaruan produk pikeun ngawangun ékosistem Internét industri taun ayeuna . '

微信图片_20200414131240

1


Pos waktos: Apr-15-2020