Rangkaian Magnetic Bearing Centrifugal Chiller

Pedaran pondok:

Efisiensi tinggi Bantalan magnét Centrifugal Inverter Chiller, dilengkepan komérsial komérsial inverter centrifugal inverter, IPLV pikeun minuhan 10 atanapi saluhureuna, 40% -50% konsumsi kakuatan kirang dibandingkeun sareng screw atanapi chiller centrifugal konvensional.


Detil Produk

Tanda Produk

Runtuyan tina Magnét Bearing Centrifugal Chiller
Efisiensi tinggi Bantalan magnét Centrifugal Inverter Chiller, dilengkepan komérsial komérsial inverter centrifugal inverter, IPLV pikeun minuhan 10 atanapi saluhureuna, 40% -50% konsumsi kakuatan kirang dibandingkeun sareng screw atanapi chiller centrifugal konvensional.
1. Cai tiis Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
sgsrgsr

Ciri-cirina
1) Komprési Inverter Centrifugal Advanced Magnetic Bearing
2) IPLV janten 10 atanapi langkung luhur
3, ngahémat 40% -50% konsumsi kakuatan dibandingkeun sareng screw atanapi chiller centrifugal konvensional
4) kompresor minyak-gratis, henteu aya degradasi kapasitas pendinginan
5) low-noise , low start-up current
6) Pangaturan kapasitas antara 10% -100%

2. Magnét Bearing Inverter Centrifugal Chiller Type Modular Type)

image2

Ciri-cirina
1) Komprési Inverter Centrifugal Advanced Magnetic Bearing
2) IPLV pikeun minuhan sarat tina Level 1 tina Standar Kekecapan Energi nasional Cina
Konsumsi listrik 3) 30% -40% dibandingkeun sareng chiller listrik konvensional
4) kompresor minyak-gratis, henteu aya degradasi kapasitas pendinginan
5) low-noise , low start-up current
6) wilayah anu dijajah 1m2, éta beuratna langkung ti hiji ton, kombinasi dina sababaraha sét anu sayogi
3.     Magnetic bearing evaporative chiller cool

image3

Ciri-cirina
1) Komprési Inverter Centrifugal Advanced Magnetic Bearing
2) SCOP kamar chiller sadayana dugi ka 5,04
3) 40% -50% konsumsi kakuatan dibandingkeun sareng chiller listrik konvensional
4) kompresor minyak-gratis, henteu aya degradasi kapasitas pendinginan
5 noise low noise , low start-up current
6 installation instalasi luar ruangan, simpen daérah kamar anu didudut
 
4.     Hawa tiis Magnetic Bearing Centrifugal Type Chiller
image4
Ciri-cirina
1) Komprési Inverter Centrifugal Advanced Magnetic Bearing
2) IPLV 5.1-5.2
3, Ngahémat 40 ~ 50% konsumsi kakuatan dibandingkeun sareng chiller berpendingin udara konvensional
4) kompresor minyak-gratis, henteu aya degradasi kapasitas pendinginan
5 noise low noise , low start-up current
6 installation instalasi luar ruangan, simpen daérah kamar anu didudut
 

——————————————————————————————————————————————————— ——————————————————

 

Kasus Khas
1.   Hotél Internasional Jiangyin
Cai tiis Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Cooling : 2813KW
Saluran cai / outlet cai tiis: 12/7 ℃
Éntri / outlet Cai Asing: 32/37 ℃
image5

2.   Rumah Sakit Rahayat Taixing  
Cai tiis Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Cooling : 3520KW
Dobel / outlet Cai tiis : 12/7 ℃
Éntri / outlet Cai Asing: 32/37 ℃

image6

3.   Pamaréntah Kotamadya Jiangyin
Cai tiis Magnetic Bearing Inverter Centrifugal Chiller
Kapasitas Cooling : 2285KW
Saluran cai / outlet cai tiis: 12/7 ℃
Éntri / outlet Cai Asing: 32/37 ℃

image7


  • Saméméhna:
  • Teras: